Posna proja sa kukuruznim, psenicnim, heljdinim brasnom i svezim sampinjonima



Fina posna projica sa tri vrste brasna.

Potrebno je :

1 solja ( od 300 ml) kukuruznog (projnog ) domaceg brasna

1/2 solje belog psenicnog brasna

1/2 solje heljdinog brasna

1 kasicica soli

1/2 solje ulja

1,5 solja kisele vode ili sojinog mleka

nekoliko komada svezih sampinjona

Izmesati suve sastojke, pa dodati kiselu vodu i ulje. Sve dobro umutiti da dobijete glatku masu.

Iseckati sampinjone na listice, pa dodati u masu.

Peci u maloj tepsiji precnika 22 cm, na 200 stepeni oko 35 minuta.

Prijatno!

Популарни постови са овог блога

Posna lisnata pogaca od uvijenih spirala / Fasting puff cake of twisted spiral

Moja Bozicna cesnica

Moja Uskrsnja Pahulja pogaca

Posna pogaca za Badnje vece

Pijano voce