Posna proja sa kukuruznim, psenicnim, heljdinim brasnom i svezim sampinjonima



Fina posna projica sa tri vrste brasna.

Potrebno je :

1 solja ( od 300 ml) kukuruznog (projnog ) domaceg brasna

1/2 solje belog psenicnog brasna

1/2 solje heljdinog brasna

1 kasicica soli

1/2 solje ulja

1,5 solja kisele vode ili sojinog mleka

nekoliko komada svezih sampinjona

Izmesati suve sastojke, pa dodati kiselu vodu i ulje. Sve dobro umutiti da dobijete glatku masu.

Iseckati sampinjone na listice, pa dodati u masu.

Peci u maloj tepsiji precnika 22 cm, na 200 stepeni oko 35 minuta.

Prijatno!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Posna baklava bez kora

Posna pizza za post na vodi

Posna lisnata pogaca od uvijenih spirala / Fasting puff cake of twisted spiral

Jedna sasvim obicna pogaca

Posna pita sa visnjama i grizom