"Brusketi" za post na vodi

Ovo bas i nisu pravi brusketi, zato sam i stavila znak navoda, ali mogu da posluze kao zamena kod posta na vodi, kad nemate ideju sta bi za dorucak ili veceru. Svi sastojci su bez masnoce.

Iseci tanke kriske starog hleba. Ako volite miris i ukus belog luka, zgnjecite jedan veci cesanj i utrljajte ga na kriske. Zatim ih premazite tankim slojem senfa. Preko senfa namazite kecap.

Odozgo stavite marinirane sampinjone i posipajte origanom.
Rernu zagrejati na 200 stepeni i peci bruskete 5-10 minuta, zavisno od toga koliko zelite da budu hrskavi.
Prijatno :)

Коментари

Популарни постови са овог блога

Posna baklava bez kora

Posna pizza za post na vodi

Posna lisnata pogaca od uvijenih spirala / Fasting puff cake of twisted spiral

Jedna sasvim obicna pogaca

Posna pita sa visnjama i grizom