Italijanska salata

Znate kako je ruska salata vec ” vekovima ” nezaobilazna na svim nasim slavljima ? E, kad vam ona dosadi, zamenite je ovom,mladi je posebno obozavaju.

Potrebno je:

300 gr spiralnih rezanaca

300 gr sunka salame

150 gr kackavalja

5 vecih kiselih krastavcica

3 kuvana jaja

400 gr majoneza

1 casa kisele pavlake(od 200 ml)

Obariti rezance,isprati i prohladiti.Dodati im seckanu sunku,krupno rendani kackavalj,seckane krastavcice,seckana jaja,pavlaku i majonez.Sve dobro izmesati.

Za dekoraciju sam koristila persun,kiseli krastavcic i kiseli zeleni sherry paradajz iz tegle od zimnice moje majke,koja ga gaji u svojoj basti.

Ovo je mera za veci broj osoba,za kucne prilike mozete raditi upola mere.

Prijatno !

Популарни постови са овог блога

Ajvar

Posna lisnata pogaca od uvijenih spirala / Fasting puff cake of twisted spiral

Pindjur

Moja Bozicna cesnica

Moja Uskrsnja Pahulja pogaca