Spageti sa sosom od mlevenog mesa

Nesto sto licno ja volim, pa ga i spremam po svom ukusu, zato nisam i napisala da su bolonjeze.


Potrebno je:

1 pakovanje spageta

300 g mlevenog mesa

2 solje (za belu kafu) paradajza iz flase od zimnice

1 kasika brasna

1 kasicica aleve paprike

so, origano, ulje


Spagete skuvajte kao sto ih i inace kuvate, voditi racuna da se ne prekuvaju.


Na ulju proprziti mleveno meso (u ovoj verziji ne koristim crni luk), pa nalti paradajzom i dodati zacine i kasiku brasna. Kuvati dok se ne zgusne.


Spagete preliti sosom, a mozete odozgo narendati i neki sir.


Prijatno!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Posna baklava bez kora

Posna pizza za post na vodi

Posna lisnata pogaca od uvijenih spirala / Fasting puff cake of twisted spiral

Jedna sasvim obicna pogaca

Posna pita sa visnjama i grizom