Punjeni fasiri iz rerne

Kad mi se neda da ih przim, pecem ih u rerni.
Obogatila sam ih tvrdim domacim sirom.
Recept za fasirane snicle mozete pogledati ovde:http://cacinakuhinja.blogspot.rs/2015/01/fasirane-snicle-sa-pireom-od-krompira.html
A jos su vam potrebna 8 komadica tvrdog sira.
Po jedno parce stavljati u svaki komad snicle.
Snicle poredjati u pouljen sud za pecenje.
Peci na 200 stepeni oko 30-35 minuta.
Posluzuti uz odgovarajuci prilog. Kod mene je to crveni sos i pire krompir.
Prijatno !




Популарни постови са овог блога

Moja Bozicna cesnica

Posna lisnata pogaca od uvijenih spirala / Fasting puff cake of twisted spiral

Moja Uskrsnja Pahulja pogaca

Posna pogaca za Badnje vece

Kako najjednostavnije napraviti ukrase za slavski kolac