Torta sa cokoladnim kroasanima

Kombinacija vise recepata za ovu tortu...


Sastojci :

4 pakovanja piskota
1 l mleka
3 pudinga od vanile
6 kasika secera
250 g margarina
200 g secera u prahu
100 g braon cokolade
100 g bele cokolade
200 ml slatke pavlake
2 veca pakovanja cokoladnih kroasana

Skuvati tri pudinga sa mlekom i 6 kasika secera i ostaviti da se ohladi.
Posebno umutiti margarin sa secerom u prahu i sjediniti sa ohladjenim pudingom. Krem podeliti na dva dela, u jedan staviti topljenu tamnu cokoladu, a u drugi belu.
Obloziti kalup ili serpu precnika   kesama za zamrzivac i redjati piskote kao na slici.


Staviti pola zutog krema, pa poredjati kroasane presecene na pola .


Staviti pola cokoladnog krema, pa ponovo zuti krem, a zatim preostale kroasane i cokoladni krem.Odozgo poredjati piskote, zatvoriti kesama i staviti veci ravni tanjir.
Neka odstoji u frizideru 24 sata.
Izvaditi na posluzavnik i filovati umucenom pavlakom.




Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Posna baklava bez kora

Posna pizza za post na vodi

Posna lisnata pogaca od uvijenih spirala / Fasting puff cake of twisted spiral

Posna pita sa visnjama i grizom

Jedna sasvim obicna pogaca