"Brusketi" za post na vodi
Ovo bas i nisu pravi brusketi, zato sam i stavila znak navoda, ali mogu da posluze kao zamena kod posta na vodi, kad nemate ideju sta bi za dorucak ili veceru. Svi sastojci su bez masnoce.
Iseci tanke kriske starog hleba. Ako volite miris i ukus belog luka, zgnjecite jedan veci cesanj i utrljajte ga na kriske. Zatim ih premazite tankim slojem senfa. Preko senfa namazite kecap.
Odozgo stavite marinirane sampinjone i posipajte origanom.
Rernu zagrejati na 200 stepeni i peci bruskete 5-10 minuta, zavisno od toga koliko zelite da budu hrskavi.
Prijatno :)
Iseci tanke kriske starog hleba. Ako volite miris i ukus belog luka, zgnjecite jedan veci cesanj i utrljajte ga na kriske. Zatim ih premazite tankim slojem senfa. Preko senfa namazite kecap.
Odozgo stavite marinirane sampinjone i posipajte origanom.
Rernu zagrejati na 200 stepeni i peci bruskete 5-10 minuta, zavisno od toga koliko zelite da budu hrskavi.
Prijatno :)
Коментари
Постави коментар