Italijanska salata
Znate
kako je ruska salata vec ” vekovima ” nezaobilazna na svim nasim
slavljima ? E, kad vam ona dosadi, zamenite je ovom,mladi je posebno
obozavaju.
Potrebno je:
300 gr spiralnih rezanaca
300 gr sunka salame
150 gr kackavalja
5 vecih kiselih krastavcica
3 kuvana jaja
400 gr majoneza
1 casa kisele pavlake(od 200 ml)
Obariti rezance,isprati i prohladiti.Dodati im seckanu sunku,krupno rendani kackavalj,seckane krastavcice,seckana jaja,pavlaku i majonez.Sve dobro izmesati.
Za dekoraciju sam koristila persun,kiseli krastavcic i kiseli zeleni sherry paradajz iz tegle od zimnice moje majke,koja ga gaji u svojoj basti.
Ovo je mera za veci broj osoba,za kucne prilike mozete raditi upola mere.
Prijatno !
Potrebno je:
300 gr spiralnih rezanaca
300 gr sunka salame
150 gr kackavalja
5 vecih kiselih krastavcica
3 kuvana jaja
400 gr majoneza
1 casa kisele pavlake(od 200 ml)
Obariti rezance,isprati i prohladiti.Dodati im seckanu sunku,krupno rendani kackavalj,seckane krastavcice,seckana jaja,pavlaku i majonez.Sve dobro izmesati.
Za dekoraciju sam koristila persun,kiseli krastavcic i kiseli zeleni sherry paradajz iz tegle od zimnice moje majke,koja ga gaji u svojoj basti.
Ovo je mera za veci broj osoba,za kucne prilike mozete raditi upola mere.
Prijatno !
Коментари
Постави коментар