Torta sa cokoladnim kroasanima
Sastojci :
4 pakovanja piskota
1 l mleka
3 pudinga od vanile
6 kasika secera
250 g margarina
200 g secera u prahu
100 g braon cokolade
100 g bele cokolade
200 ml slatke pavlake
2 veca pakovanja cokoladnih kroasana
Skuvati tri pudinga sa mlekom i 6 kasika secera i ostaviti da se ohladi.
Posebno umutiti margarin sa secerom u prahu i sjediniti sa ohladjenim pudingom. Krem podeliti na dva dela, u jedan staviti topljenu tamnu cokoladu, a u drugi belu.
Obloziti kalup ili serpu precnika kesama za zamrzivac i redjati piskote kao na slici.
Staviti pola zutog krema, pa poredjati kroasane presecene na pola .
Staviti pola cokoladnog krema, pa ponovo zuti krem, a zatim preostale kroasane i cokoladni krem.Odozgo poredjati piskote, zatvoriti kesama i staviti veci ravni tanjir.
Neka odstoji u frizideru 24 sata.
Izvaditi na posluzavnik i filovati umucenom pavlakom.
Администратор блога је уклонио коментар.
ОдговориИзбриши